Et venskabeligt stoleeventyr

Det hele startede over en øl med min ven Torbjørn, hvor jeg havde brug for et par ekstra stole, til når vores venner kom forbi senere på aftenen. De gamle og slidte stole blev fundet frem fra kælderen, og en hyggelig lørdag aften blev sat i gang. Det gode selskab og høje humør førte til flere gæster og et mangel på stole.

Dagen efter bestod eftermiddagsaktiviteten af at lede efter nye stole. Århus blev endevendt nærmest samtidig med at mobilen var på enhver hjemmeside, jeg kunne opstøve. Fortvivlet over de høje priser og næsten samme udvalg på de forskellige hjemmesider og i møbelhusene, endte jeg med at gå tomhændet hjem. Det kunne der kun være én løsning på.

Herefter startede stoleeventyret med min kammerat Torbjørn, hvor talrige markedsundersøgelser og leverandørbesøg førte til, at vi i dag har aftaler med de bedste leverandører på markedet, som sikrer, at vi altid leverer en høj kvalitet, lave priser, og at vores udvalg konstant udvides.

Uforglemmelige oplevelser

En stol du kan stole på

Man bruger dagligt mange timer siddende. Vi brænder for at skabe gode oplevelser i hjemmet med kvalitetsstole, der altid har din ryg, og som du ikke bliver træt af at sidde i. Derfor tester vi omhyggeligt alle vores stoledesigns i udvalgte testgrupper, før de bliver en del af vores sortiment.

Kvalitet i alle prisklasser

Ofte støder man på et møbel, som man synes er flot og behageligt, men hvor prisen derimod er knap så behagelig. Vi mener, at kvalitet bør være tilgængeligt for alle og ikke koste spidsen af en jetjager. Derfor sørger vi altid for at have kvalitetsstole i alle prisklasser, så alle er i stand til at blive en del af Stolegruppen.

En del af Stolegruppen

Vi anser alle vores kunder som en del af Stolegruppen, og derfor følger vi alle ordrer til dørs for at sikre de bedst mulige købsoplevelser. Det kan være frustrerende at skulle besøge utallige butikker og webshops for at finde sit drømmemøbel, og derfor sigter vi efter at få Danmarks største udvalg i stole. Det prioriteres højt hos os, at vi konstant udvider vores sortiment for at gøre vores stole tilgængelige for alle, uanset hvilken smag i møbler man har.

Transparente priser & billige stole

Hos os er der ingen fordyrende mellemled, der skal skal have deres bid af kagen. De dyre adresser i storbyerne er sparet væk, da alt foregår online. Vores personale har brede ansvarsområder og bærer forskellige hatte. Resultatet er knivskarpe priser, der skærer igennem, når du ser dem. Billige stole, du kan stole på. Bum.

Stolegruppen

+45 52 11 70 69

Mandag - Fredag mellem 12:00 - 16:00

kundeservice@barberklingen.dk

Mandag - søndag

×
×

View full product info

Sale

Unavailable

Sold Out