Om Stolegruppen

Stolegruppen er en dansk virksomhed med hovedsæde i Aarhus. Virksomheden blev stiftet i 2019 og har siden da leveret kvalitetsmøbler både indenlands og udenlands til prisbevidste forbrugere. 

Stolegruppen gør det til sin drivkraft at levere stole og tilbehør hertil til forbrugere i Danmark, og virksomhedens hovedfokus har siden stiftelsen været at skabe et rum, hvor prisbevidsthed, kvalitet og sans for møbelarkitektonisk design mødes. Derfor er virksomhedens kunder til enhver tid garanteret Danmarks laveste priser på alle virksomhedens kvalitetsvarer. 

Hos Stolegruppen er en stol ikke bare et stykke træ eller plastik. En stol er et møbel, der bliver anvendt mere end noget andet møbel, og siddekomfort prioriteres derfor meget højt.  Enhver kunde hos Stolegruppen kan vide sig sikker på, at stolene er behagelige at sidde på.

Virksomhedens sortiment udvides hele tiden. Stolegruppen har en målsætning om at blive Danmarks største forhandler af stole målt på udbuddet af stoledesigns og stolevarianter i alle prisklasser fra billige kvalitetsstole til designermøbler til Danmarks billigste priser.

×
×

View full product info

Sale

Unavailable

Sold Out